Mooi werk

In Finance

> Bekijk onze interim opdrachtenDe juiste

financial

> Ik zoek een interimmer

Wat wij onder andere doen:

Velten&DeWith is een toonaangevend financieel dienstverlener met een scherp zicht op de markt. Wij hebben met ons team meer dan 30 jaar ervaring en expertise in de dynamiek van de financiële interimmarkt. Hierdoor zijn wij in staat om continu de juiste Finance Professionals en talenten te koppelen aan de vraag van onze klanten. Dit doen wij op onze eigen persoonlijke en unieke wijze. Wij geloven in kwaliteit en zijn van mening dat ieder mens de juiste aandacht en respect verdient.

Diensten voor opdrachtgevers

U heeft uw bezetting niet op orde of u mist de juiste expertise en wilt zo snel mogelijk verder? Wij bieden interim oplossingen op elk niveau, van financieel medewerker tot interimmanager of CFO. Onze finance professionals zijn MBO+ – WO-opgeleid en breed inzetbaar, van junior+ tot ervaren expert.
Vanzelfsprekend hebben ze een professionele houding, zijn ze flexibel en conformeren ze zich aan het V&DW-reglement.

Doordat we zelf jarenlang in de accounting en control werkzaam zijn geweest bij verschillende organisaties, zijn we niet alleen in staat uw vraagstuk snel te doorgronden; we begrijpen écht wat u tijdelijk nodig heeft. De mensen die wij voorstellen kenmerken zich door een gezonde dosis motivatie en passie voor het financiële vak. Zo kunt u zonder zorgen verder met de dingen waar ú goed in bent. Lees meer

Diensten voor kandidaten

Als zzp-er ben je altijd op zoek naar de volgende uitdaging. Velten&DeWith heeft opdrachten bij interessante opdrachtgevers in verschillende branches, dus daar kunnen we je zeker mee helpen.
Als interim kandidaat bij Velten&DeWith word je ook geholpen bij de acquisitie en de invulling van de opdracht.

Daarnaast houden we ook naast de opdracht nauw contact en garanderen we een snelle betaling op basis van eerlijke tarieven!
Verder organiseren we jaarlijks events en houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de markt. Lees meer

En verder.

Het is onze passie om mensen verder te helpen. Dit doen we op verschillende manieren, zowel voor kandidaten als voor onze contactpersonen in diverse organisaties. Wil je jezelf beter profileren? Heb je behoefte om te sparren/klankborden of zoek je een ervaren coach? We helpen je graag verder! Lees meer

Cases

Jaarrekening trajecten

Ieder jaar ondersteunen wij diverse organisaties bij de coördinatie en/of het maken van de jaarrekening. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij over verschillende expertises beschikken.

Dit jaar hebben we bijvoorbeeld bij een NGO een jaarrekening-opdracht uitgevoerd met specifieke kennis van RJ640 en RJ650. Voor een middelgrote gemeente hebben we een Coördinator ingezet om het jaarrekening proces te begeleiden en de opgeleverde stukken te reviewen.

Financiële afdeling opzetten

Voor een gemeente heeft Velten&DeWith een team van interimmers geleverd om de zorg-administratie op te zetten en in control te brengen. Een gigantische klus, inmiddels lopen de processen steeds beter en worden de interimmers vervangen door vaste medewerkers die de afdeling verder gaan beheren.

In control

Eén van onze eigen medewerkers is aan de slag als interim Finance manager voor een internationaal handelsbedrijf. Hij is eindverantwoordelijk voor de Finance en ICT. Door zijn ruime ervaring en persoonlijke competenties levert hij een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf.

Tijdelijke inzet van een Financieel medewerker in verband met achterstanden

Een organisatie in de retail heeft op de financiële afdeling tijdelijke ondersteuning nodig voor het wegwerken van achterstanden, daarnaast ligt er veel ‘uitzoekwerk’. Een van onze eigen medewerkers, een slimme HBO’er, is nu een aantal maanden daar aan het werk. Inmiddels zijn de werkvoorraden goed onder controle en loopt de verwerking beter.

Overbrugging wegens vertrek van vaste medewerker

Bij een innovatieve ICT dienstverlener hebben we een Manager Finance a.i. bemiddeld. Deze functie is ontstaan door het vertrek van de vaste medewerker. De huidige interimmer vervult nu de managementfunctie en is nauw betrokken bij de implementatie van een nieuw ERP systeem.  Het doel is om over een aantal maanden de functie weer met een vaste Finance Manager in te vullen.

Wilt u weten wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak en we praten u graag bij.