Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Voor kandidaten

Onze expertise ligt in het bemiddelen tussen opdrachtgever en zzp'er. Wij hebben een groot, landelijk netwerk van interessante opdrachtgevers, die met regelmaat de beste financials zoeken. Wij helpen jou als zzp'er bij het vinden van uitdagende opdrachten! Wij gaan daarin graag dat stapje verder.

Wij geloven dat met aandacht en respect het beste uit iemand gehaald kan worden. Alleen dan kun je jezelf op de juiste manier ontwikkelen en doen waar je echt goed in bent. Daarom gaan we altijd eerst het gesprek met je aan en houden we ook na plaatsing goed contact. Dat levert in onze ogen de beste kwaliteit.

Verder komen we afspraken na, vinden we duidelijkheid en eerlijkheid erg belangrijk en houden we van een ongedwongen sfeer. Als een bepaalde match er volgens ons niet in zit, geven we daar eerlijk feedback op. Om verrassingen te voorkomen werken we met onze gedragsregels en een integriteitsverklaring.

Klik hier om meer te lezen over onze opdrachtgevers

Ben je enthousiast geworden?

Bekijk hier onze actuele opdrachten

Gesprek klant en medewerker

Traineeship Finance & Control: De kickstart voor je carrière

Ook als je nog geen jarenlange ervaring hebt, leren we je graag kennen! Wil jij bij een dynamisch team aan de slag, waar persoonlijk aandacht bovenaan staat?
Wil jij je carrière een kickstart geven en werken bij

meerdere opdrachtgevers, waarbij je wordt begeleid door ervaren financials? Dan biedt Velten&DeWith jou een unieke kans om jezelf als Junior Financial verder te ontwikkelen tot een Finance Professional. Lees meer

Start jij als Trainee Finance & Control?

Maak een kennismakingsafspraak

Ben je als zzp'er op zoek naar een nieuwe

opdracht?

Wij zijn blijven op zoek naar financieel talent!
Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier en stuur je cv en motivatie mee.

Blijf op de hoogte

Komende events, nieuws uit ons vakgebied, ervaringen van onze mensen. We vertellen je er graag over!