Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.
Dianne Velten
Cor de With
Arjan Hendriksen

Wie is Velten&DeWith?

Velten&DeWith is een toonaangevend financieel dienstverlener met een scherp zicht op de markt. Wij hebben met ons team meer dan 30 jaar ervaring en expertise in de dynamiek van de financiële interim markt. Hierdoor zijn wij in staat om continu de juiste Finance Professionals en talenten te koppelen aan de vraag van onze klanten. Dit doen wij op onze eigen persoonlijke een unieke wijze. Wij staan voor kwaliteit en zijn van mening dat ieder mens de juiste aandacht en respect verdient.

Onze visie en kernwaarden

Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in de kwaliteit van werken. Ieder mens verdient aandacht en respect. Alleen dan kun je jezelf op de juiste manier ontwikkelen en doen waar je echt goed in bent.

Wij vertalen deze visie niet alleen door naar onze unieke manier van werken. We dragen ons steentje ook graag iets breder bij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog bij ons in het vaandel, bekijk hier welke projecten wij steunen.

Onze 3 beloften voor een betere kwaliteit van werken:

 • De beste match
  Wij staan achter onze mensen en kennen hen.
 • Duidelijke communicatie
  Openheid, transparantie en duidelijke communicatie. Afspraak is afspraak.
 • Oprechte aandacht
  Niet alleen vóór het het interim traject hebben we contact en aandacht. Ook als deze van start is gegaan, juist dan.

Klik hier om meer te lezen van onze beloften

Onze kernwaarden:

 • Van Betekenis zijn
  Team boven individu, meer doen dan wat er gevraagd wordt, tot de kern willen komen: vraag achter de vraag, rust en stabiliteit brengen bij opdrachtgever.
 • Betrouwbaar
  Afspraak is afspraak, oprecht betrokken bij ons én onze opdrachtgevers, open en duidelijke communicatie, lange termijn boven korte termijn.
 • Verfrissend
  Met open vizier een opdracht in, vragen om te begrijpen, bespreekbaar maken hoe iets beter kan, het streven om iets blijvends achter te laten!

Heeft u opmerkingen of verbeterpunten?

Ook wij willen ons continu blijven ontwikkelen. Het helpt ons als we weten of wij u goed hebben begrepen en de juiste match hebben gemaakt. Of juist niet. Aarzel daarom niet om uw feedback te geven. Wij zien dit als een gelegenheid om onze dienstverlening te verbeteren.

Vul het formulier in en (indien noodzakelijk) nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ben je enthousiast geworden?

Laten we samen een kop koffie drinken. Of thee.