Mooi werk

In Finance

> Bekijk onze interim opdrachtenDe juiste

financial

> Ik zoek een interimmer

En verder.

Het is onze passie om mensen verder te helpen. Dit doen we op verschillende manieren, zowel voor kandidaten als voor onze contactpersonen in diverse organisaties.

Profileren

Dagelijks ontmoeten we kandidaten en geven we feedback. We helpen mensen graag verder door een spiegel voor te houden. Hoe kom je over? Wat is je eerste indruk? Wat zien en ervaren we op basis van je LinkedIn profiel en je CV?

Op basis van een aantal sessies, passend bij jouw situatie, helpen we je met het verbeteren van je profilering. Zowel online als offline. We geven praktische tips en met rollenspellen oefenen we specifieke situaties.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op.

Sparren

Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om als manager, als directeur of verantwoordelijke regelmatig te kunnen klankborden met een ervaren vertrouwenspersoon. Een persoon die om de zoveel tijd met je spart, met je meedenkt, luistert en spiegelt. Een ‘buitenstaander’ die je verder helpt, die een eerlijke terugkoppeling geeft.

We zijn goed in het maken van een heldere analyse en weten zaken goed te doorgronden. We luisteren, stellen de juiste vragen, reflecteren en geven eerlijke feedback. Passend bij uw situatie doen we een voorstel; dit kan 1x per maand zijn of minder frequent. Uiteraard bewegen we mee als er vaker contactmomenten nodig zijn. Bij ons gaat niet direct de teller aan.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op.

Coachen

We hebben een aantal ervaren, gecertificeerde coaches in ons netwerk. Je kunt denken aan een career coach (loopbegeleiding), een businesscoach of iemand die je op persoonlijk vlak verder kan helpen. We brengen je graag in contact met specialisten uit ons netwerk.

Interesse? Neem dan nu contact met ons op.