En verder.

Het is onze passie om mensen écht verder te helpen. Dit doen we op verschillende manieren voor iedereen in ons netwerk:

Empoweren (jou in je kracht zetten)

Wij zien dagelijks dat mensen uit ons netwerk en waar we mee samenwerken, onze hulp en luisterend oor en inzicht goed kunnen gebruiken om beter te performen. Soms zit je in lastig vaarwater op het werk, soms heb je minder zicht en overzicht. Soms ben je minder zeker van jezelf.

Hoe fijn is het om met een onafhankelijk persoon te kunnen praten en ervaringen te kunnen delen. Iemand die oprecht luistert, het beste met jou voor heeft, eerlijke feedback geeft en jouw talenten belicht. Hierdoor word je meer zelfverzekerd, krijg je beter over/inzicht en dat helpt je beter handelen.

Graag loop ik een periode naast je. Heel concreet: een kwartaal, 1x per twee weken een uur in gesprek, 6 sessies. Bij ons op kantoor of ergens onderweg.

Kan ik jou helpen? Neem dan contact op met Dianne op 06-53 79 24 28.

Sparren/klankborden

Als manager, directeur of verantwoordelijke is het belangrijk om regelmatig te kunnen sparren met een onafhankelijk persoon. Een persoon die om de zoveel tijd met je spart, met je meedenkt, luistert en spiegelt. Een ‘buitenstaander’ die je verder helpt, die een eerlijke terugkoppeling geeft.We zijn goed in het maken van een heldere analyse en weten zaken goed te doorgronden. We luisteren, stellen de juiste vragen, reflecteren en geven eerlijke feedback. Passend bij jouw situatie doen we een voorstel; dit kan 1x per maand zijn of minder frequent. Uiteraard bewegen we mee als er vaker contactmomenten nodig zijn. Bij ons gaat niet direct de teller aan.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Profileren

Dagelijks ontmoeten we kandidaten en geven we feedback. We helpen mensen graag verder door een spiegel voor te houden. Hoe kom je over? Wat is je eerste indruk? Wat zien en ervaren we op basis van je LinkedIn profiel en je CV?

Op basis van een aantal sessies, passend bij jouw situatie, helpen we je met het verbeteren van je profilering. Zowel online als offline. We geven praktische tips en met rollenspellen oefenen we specifieke situaties.

Interesse? Contact ons gerust.