Onze werkwijze

Wij geloven dat wij een verschil kunnen maken in de kwaliteit van werken.
Ieder mens verdient aandacht en respect. Alleen dan kun je jezelf op de juiste manier ontwikkelen en doen waar je echt goed in bent.

Omdat we in kwaliteit geloven, is handelen met aandacht en respect ons uitgangspunt. Daarom gaan we altijd het gesprek aan met kandidaten en houden we ook na plaatsing goed contact. Dat levert in onze ogen de beste kwaliteit. Verder vinden we eerlijkheid en duidelijk erg belangrijk,

komen we afspraken na en houden we van een ongedwongen sfeer. Als een bepaalde match er volgens ons niet in zit, geven we daar eerlijk feedback op. Om verrassingen te voorkomen werken we met onze gedragsregels en een integriteitsverklaring.

Puzzle

De beste match

Wij staan achter onze mensen en kennen hen. Dat, gecombineerd met onze expertise naar de opdrachtgever toe, zorgt dat wij over genoeg kennis beschikken om de beste match te maken. De ervaring leert dat iedere kandidaat en elke opdracht uniek is. Dat maakt dat bemiddelen maatwerk is en maatwerk begint bij ons met luisteren. Wat is de echte vraag, waar kunnen we optimaal mee helpen? Het houdt, wat ons betreft, daarom ook niet op na het juist matchen van vraag & aanbod. Sterker nog, daar begint het.

Opmerkingen

Duidelijke communicatie

We zijn helder over onze tarieven en de mogelijkheden. Ook als we een functie niet kunnen invullen. En afspraak is afspraak. Ook tijdens en na het interim traject houden we het graag helder. Terugkoppelingen, tips, aanbevelingen geven en ontvangen en (tussentijdse) evalueren zijn voor ons een vanzelfsprekendheid.

Ogen

Oprechte aandacht

Niet alleen vóór het interim traject hebben we nauw contact. Ook als deze van start is gegaan, juist dan. Alleen op die manier leren wij de mensen echt kennen en weten we wie geschikt is voor welke positie. We willen weten wie we plaatsen en waar we dat doen. We verdiepen ons grondig in de markt en in de trends die spelen bij onze opdrachtgevers. Zo kunnen we pro-actief handelen en zijn we klaar voor de volgende stap. Wij vinden dat onze mensen en opdrachtgevers die aandacht verdienen, alleen zo kunnen we die goede matches blijven maken.

Wilt u weten wat we voor uw
organisatie kunnen betekenen?

Maak een afspraak en we praten u graag bij.