Mooi werk

In Finance

> Bekijk onze interim opdrachten

De juiste

financial

> Ik zoek een interimmer

Maak kennis met ons team

Dianne Velten

Directeur / eigenaar
Dianne is ruim 10 jaar ondernemer in de bemiddeling van interim finance posities. Hiervoor is ze jarenlang werkzaam geweest bij de ING Bank op het gebied van zakelijke financieringen. Als bankier bleef er echter een afstand, daarom stapte ze over naar het bedrijfsleven, leerde ze de interim wereld kennen en werd ze 2 jaar later ondernemer. Echt in gesprek zijn, van betekenis zijn, is wat haar drijft.
Het verschil maken!

Cor de With

Directeur / eigenaar
Ruim 15 jaar is Cor als ondernemer actief in de interim bemiddeling. Als financial heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse functies. Cor startte in een vaste dienstbetrekking en heeft later als interim finance professional bij diverse opdrachtgevers opdrachten uitgevoerd. Hierin ligt voor een groot deel zijn meerwaarde. 'Pas als je een opdracht inhoudelijk begrijpt, kun je voor een goede invulling zorgen!'
Heldere afspraken, korte communicatielijnen

Jonathan Slob

Finance Professional
Jonathan is een hardwerkende, leergierige en enthousiaste HBO'er. Hij houdt van aanpakken en communiceert makkelijk. Begin 2016 is hij bij Velten&DeWith gestart. Voor Jonathan zijn eerlijkheid en opdrechtheid erg belangrijk. Alleen dan kan het vertrouwen worden opgebouwd en kunnen de beste resultaten worden behaald.
Een organisatie vooruitbrengen, dat geeft mij energie

Mark Jansen

Finance Professional
Mark is zijn carrière gestart in de accountancy. In juni 2013 maakte hij de overstap naar Velten&DeWith, waar hij vervolgens werd gedetacheerd bij verschillende organisaties in profit en non-profit. In de afgelopen 5 jaren is hij zowel vakinhoudelijk als in social skills gegroeid. Mark stelt zich dienstbaar op, denkt en beweegt mee. Hiermee creëert hij een vertrouwensband binnen het team en het maakt hij de weg vrij om bij (nieuwe) vraagstukken en werkzaamheden worden betrokken.
Kwaliteit en betrokkenheid, mijn favoriete combinatie

Hugo Berends

Finance Professional
Hugo is, na afronding van zijn opleiding Bedrijfseconomie in 2012, aan de slag gegaan als financial, onder andere in de retail. Sinds februari 2017 is Hugo werkzaam bij Velten&DeWith en heeft hij de eerste interimopdrachten zeer succesvol uitgevoerd. Hugo is een gedreven en integer persoon die zijn werkzaamheden op vakkundige wijze uitvoert. Kwaliteit en functionaliteit vindt hij daarbij belangrijk en een gezonde dosis humor onmisbaar.
de ontbrekende schakel

Harm-Jan Tamminga

Finance Professional
Harm-Jan is een gepassioneerde International Business and Management student. Hij rondt momenteel zijn studie af met een focus op Finance en kijkt er naar uit om vanaf de zomer 2018 aan de slag te gaan bij Velten&DeWith. Harm-Jan houdt van details, maar houdt ook altijd het overzicht in projecten. Met zijn nuchtere instelling gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.
Professionaliteit en efficiëntie, daar doen we het voor

Ons netwerk van kandidaten

Dankzij onze eigen mensen, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van financials, zijn wij instaat vrijwel alle tijdelijk financiële functies in te vullen met de juiste kandidaat.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare interim financials.