Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Maak kennis met ons team

Dianne Velten

Directeur / eigenaar
Dianne is nu ruim 15 jaar ondernemer in de bemiddeling van interim finance en control posities. Hiervoor is ze jarenlang werkzaam geweest bij de ING Bank op gebied van zakelijk financieren. Als bankier bleef er afstand naar de opdrachtgever, vandaar dat ze overgestapt is naar het bedrijfsleven waar ze 2 jaar later ondernemer werd in ‘interim land’.

Echt in gesprek zijn, van betekenis zijn, is wat haar drijft.
Het verschil maken!

Cor de With

Directeur / eigenaar
Bijna 20 jaar is Cor als ondernemer actief in de interim bemiddeling. Als financial heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse functies. Cor startte in een vaste dienstbetrekking en heeft later als interim finance professional bij diverse opdrachtgevers opdrachten uitgevoerd. Hierin ligt voor een groot deel zijn meerwaarde.
'Pas als je een opdracht inhoudelijk begrijpt, kun je voor een goede invulling zorgen!'
Heldere afspraken, korte communicatielijnen

Arjan Hendriksen

Business Manager
Arjan is na het afronden van zijn HEAO opleiding gestart in de personeelsbemiddeling. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in tijdelijke functies binnen finance & control. Hij krijgt veel energie door mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Door tot de kern te komen en oprechte interesse te tonen is hij graag van betekenis.
Samen bereik je meer

Marieke Luimes

Controller & Office Manager
Marieke heeft haar studie HBO Bedrijfseconomie afgerond en is in dienst getreden bij Velten&DeWith. Ze ziet zichzelf in een afwisselende functie, deze afwisseling bestaat voor haar uit een combinatie van meewerken aan lopende zaken, maar ook aan het meedenken in projecten over een langere looptijd. Marieke is een betrouwbare en enthousiaste medewerker die de zaken secuur oppakt.
Van waarde willen zijn voor uw organisatie!

Joost Bouman

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Joost Bouman begonnen bij Velten&DeWith. Hij is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen. Binnen zijn opdrachten is hij graag van betekenis, doorgrondt hij snel de processen en verbetert hij waar mogelijk. Binnen het team brengt hij rust en maakt hij graag van een probleem een oplossing.
Stilstand is achteruitgang

Sjon Ringoot

Finance Professional
Na het behalen van zijn diploma Finance & Control aan de HAN is Sjon in dienst getreden bij Velten&DeWith als Finance Professional. Sjon is een harde werker die graag veel meters maakt en sociaal sterk is. Door het behalen van zijn Lean Grean Belt is hij in staat om bedrijven verder te helpen met het in kaart brengen en verbeteren van processen.
Hard werken is niet erg, maar doe het met plezier!

Guido Kapelle

Finance Professional
Guido is na het afronden van zijn opleiding Finance & Control aan Avans begonnen bij Velten&DeWith. Door zijn jarenlange ervaring binnen de retail is hij in staat goed te luisteren, de opdrachtgever centraal te stellen en snel verbinding te maken. Met zijn harde werken en enthousiasme is hij snel van toegevoegde waarde!
Samen stappen zetten naar ontwikkeling voor beide!

Henk-Peter Speksnijder

Finance Professional
Henk-Peter is na het afronden van zijn HBO Finance & Control aan de Hogeschool van Rotterdam aangesloten bij Velten&DeWith. Doordat hij opgegroeid is in een ondernemersgezin, heeft hij meegekregen hard te werken, problemen om te zetten naar oplossingen en is hij communicatief vaardig. Als Finance Professional zal hij snel zichtbaar zijn en met zijn frisse kijk van toegevoegde waarde zijn!
Alles is mogelijk, als je er maar voor gaat!

Rutger Bijleveld

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Rutger begonnen bij Velten&DeWith. Hij is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen. Binnen zijn opdrachten is hij dienstverlenend, oplossingsgericht en wil hij graag van betekenis zijn. In de samenwerking is hij een teamspeler, harde werker en streeft hij ernaar om iets blijvends achter te laten.
Samen, met de juiste kennis, van toegevoegde waarde zijn!

Ruben Overdevest

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Ruben gestart bij Velten&DeWith. Ruben is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken waar zijn passie ligt. Binnen zijn opdrachten is hij dienstverlenend en oplossingsgericht. Ruben maakt makkelijk verbinding, is communicatief sterk en resultaatgericht.

Een organisatie vooruitbrengen, dat geeft mij energie

Leroy Meyners

Finance Professional
Na het afronden van zijn HBO Finance & Control is Leroy in dienst gekomen bij Velten&DeWith. Hij heeft gekozen voor de detachering om in verschillende keukens te kunnen kijken en zich zo verder te ontwikkelen. Tijdens zijn studie, stage en bijbanen heeft hij al mooie ervaringen opgedaan, waaronder het behalen van zijn Lean Green Belt. Met zijn kennis, frisse blik en gedreven houding gaat hij snel van toegevoegde waarde zijn!
Door mijn hulp de efficiency en kwaliteit verhogen

Mike Brandenburg

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Mike begonnen bij Velten&DeWith. Hij is leergierig, verantwoordelijk en is met zijn ervaringen snel van toegevoegde waarde voor zijn opdrachtgever. Binnen zijn opdrachten is hij graag van betekenis, doorgrondt hij snel de processen en verbetert hij waar mogelijk. Daarnaast is hij ondernemend en klantgericht.
Door middel van frisse energie versterk ik het team

William Vernooij

Finance Professional
William heeft ruim 10 jaar werkervaring opgedaan in de accountancy, de laatste jaren als Assistent Accountant. In deze rol heeft hij zowel met grote als kleinere bedrijven te maken gehad. William heeft zin om aan de andere kant van de tafel te zitten, om in het bedrijfsleven werkzaam te zijn. Als persoon is William prettig, communicatief sterk, inhoudelijk goed.
Samen de extra stap zetten

Jolien Slots

Finance Professional
Jolien is in september 2022 begonnen bij Velten&DeWith. Na een brede opleiding wilde ze zich graag verder verdiepen in het financiële werkveld. Met haar enthousiasme, harde werken en dienstverlenende instelling is ze een aanwinst binnen elk team.
In elke uitdaging zitten kansen

Evert Vermeeren

Finance Professional
Na het afronden van zijn HBO Finance & Control is Evert in dienst gekomen bij Velten&DeWith. Met zijn stage- en werkervaring is hij breed inzetbaar. Met zijn procesmatig denken, frisse blik en nuchtere mentaliteit pakt hij snel zaken op en kijkt hij ondertussen hoe het beter kan.
Ga op zoek naar het positieve in iedere situatie!

Thom Jansen

Finance Professional
Thom is in september 2022 gestart bij onze organisatie. Na twee mooie stages wil hij gaan ontdekken in het werkveld Finance & Control waar zijn talenten het meeste tot uiting komen. Zijn energie en gedreven instelling helpen hem om snel onderdeel te worden van een team en nieuwe werkzaamheden snel eigen te maken!
Met opportunisme en daadkracht samen vooruit!

Jojanneke Kuckelkorn

Finance Professional
Na het afronden van haar Universitaire opleiding Economie en Bedrijfseconomie en haar master Business & Social Impact, is Jojanneke aangesloten bij Velten&DeWith. Met haar nieuwsgierigheid, sociale vaardigheden en logisch denkvermogen is ze snel van toegevoegde waarde voor diverse organisaties. Bij haar opdracht kun je snel op haar bouwen en zal ze snel het onderscheid maken!
Denk in oplossingen, niet in problemen!

Tim Monnee

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Tim begonnen bij Velten&DeWith. Hij is zeer gemotiveerd, werkt nauwkeurig en heeft met de werkervaring die hij reeds heeft opgedaan een mooie basis gelegd om toekomstige opdrachtgevers goed te kunnen ondersteunen. Daarnaast is hij een rustige en serieuze collega. Met zijn kennis, ervaring en houding zal hij snel binnen elk team van betekenis zijn.
Wees niet druk, wees productief!

Ons netwerk van kandidaten

Dankzij onze eigen mensen, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van financials, zijn wij instaat vrijwel alle tijdelijk financiële functies in te vullen met de juiste kandidaat.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare interim financials.