Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Maak kennis met ons team

Dianne Velten

Directeur / eigenaar
Dianne is nu bijna 12 jaar ondernemer in de bemiddeling van interim finance en control posities. Hiervoor is ze jarenlang werkzaam geweest bij de ING Bank op gebied van zakelijk financieren. Als bankier bleef er afstand naar de opdrachtgever, vandaar dat ze overgestapt is naar het bedrijfsleven waar ze 2 jaar later ondernemer werd in ‘interim land’.

Echt in gesprek zijn, van betekenis zijn, is wat haar drijft.
Het verschil maken!

Cor de With

Directeur / eigenaar
Ruim 15 jaar is Cor als ondernemer actief in de interim bemiddeling. Als financial heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse functies. Cor startte in een vaste dienstbetrekking en heeft later als interim finance professional bij diverse opdrachtgevers opdrachten uitgevoerd. Hierin ligt voor een groot deel zijn meerwaarde.
'Pas als je een opdracht inhoudelijk begrijpt, kun je voor een goede invulling zorgen!'
Heldere afspraken, korte communicatielijnen

Arjan Hendriksen

Business Manager
Arjan is na het afronden van zijn HEAO opleiding gestart in de personeelsbemiddeling. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in tijdelijke functies binnen finance & control. Hij krijgt veel energie door mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Door tot de kern te komen en oprechte interesse te tonen is hij graag van betekenis.
Samen bereik je meer

Yvette Disco

Officemanager
Yvette is sinds mei 2020 het team van Velten&DeWith komen versterken als Officemanager. Ze krijgt energie door het ontzorgen van haar collega’s. Yvette is betrouwbaar, nauwkeurig, resultaatgericht en enthousiast. Ze steekt graag de handen uit de mouwen.
Samen is altijd krachtiger dan alleen!

Jonathan Slob

Finance Professional
Jonathan is een hardwerkende, leergierige en enthousiaste HBO'er. Hij houdt van aanpakken en communiceert makkelijk. Begin 2016 is hij bij Velten&DeWith gestart. Voor Jonathan zijn eerlijkheid en oprechtheid erg belangrijk. Alleen dan kan het vertrouwen worden opgebouwd en kunnen de beste resultaten worden behaald.
Een organisatie vooruitbrengen, dat geeft mij energie

Mark Jansen

Finance Professional
Mark is zijn carrière gestart in de accountancy. In juni 2013 maakte hij de overstap naar Velten&DeWith, waar hij vervolgens werd gedetacheerd bij verschillende organisaties in profit en non-profit. Mark stelt zich dienstbaar op, denkt en beweegt mee. Hiermee creëert hij een vertrouwensband binnen het team en het maakt de weg vrij om bij (nieuwe) vraagstukken en werkzaamheden te worden betrokken. Met zijn sterke vakinhoudelijke kennis is hij een stevige pijler voor zijn naaste collega's.
Kwaliteit en betrokkenheid, mijn favoriete combinatie

Hugo Berends

Finance Professional
Hugo is, na afronding van zijn opleiding Bedrijfseconomie in 2012, aan de slag gegaan als financial, onder andere in de retail. Sinds februari 2017 is Hugo werkzaam bij Velten&DeWith en heeft hij verschillende interim opdrachten uitgevoerd in de profit en non-profit sector. Hugo is een gedreven en integer persoon die zijn werkzaamheden op vakkundige wijze uitvoert. Kwaliteit en functionaliteit vindt hij daarbij belangrijk en een gezonde dosis humor onmisbaar. Daarmee is hij inzetbaar in diverse omgevingen.
De ontbrekende schakel zijn

Harm-Jan Tamminga

Finance Professional
Harm-Jan heeft met groot enthousiasme een studie International Business and Management afgerond met daarbij een focus op Finance. Hij is vanaf de zomer van 2018 aan de slag bij Velten&DeWith. Harm-Jan houdt van gestructureerd werken en is gek op details, zo houdt hij ook het overzicht in projecten. Hij onderbouwt zijn werk met scherpe analyses. Door zijn nuchtere instelling gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.
Professionaliteit en efficiëntie, daar doen we het voor

Changita Prijor

Finance Professional
Changita werkt sinds 1 april 2019 bij Velten&DeWith als Finance professional. Haar professionele passie ligt bij het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van het optimaliseren van managementinformatie.
Als persoon denkt ze graag in oplossingen in plaats van problemen en is ze graag betrokken bij mens en bedrijf.
Nieuwsgierig geworden naar wat zij voor u/jou kan betekenen?
Niet denken in problemen maar in oplossingen

Joost Bouman

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Joost Bouman begonnen bij Velten&DeWith. Hij is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen. Binnen zijn opdrachten is hij graag van betekenis, doorgrondt hij snel de processen en verbetert hij waar mogelijk. Binnen het team brengt hij rust en maakt hij graag van een probleem een oplossing.
Stilstand is achteruitgang

Sjonnie Ringoot

Finance Professional
Na het behalen van zijn diploma Finance & Control aan de HAN is Sjonnie in dienst getreden bij Velten&DeWith als Finance Professional. Sjonnie is een harde werker die graag veel meters maakt en sociaal sterk is. Door het behalen van zijn Lean Grean Belt is hij in staat om bedrijven verder te helpen met het in kaart brengen en verbeteren van processen.
Hard werken is niet erg, maar doe het met plezier!

Guido Kapelle

Finance Professional
Guido is na het afronden van zijn opleiding Finance & Control aan Avans begonnen bij Velten&DeWith. Door zijn jarenlange ervaring binnen de retail is hij in staat goed te luisteren, de opdrachtgever centraal te stellen en snel verbinding te maken. Met zijn harde werken en enthousiasme is hij snel van toegevoegde waarde!
Samen stappen zetten naar ontwikkeling voor beide!

Henk-Peter Speksnijder

Finance Professional
Henk-Peter is na het afronden van zijn HBO Finance & Control aan de Hogeschool van Rotterdam aangesloten bij Velten&DeWith. Doordat hij opgegroeid is in een ondernemersgezin, heeft hij meegekregen hard te werken, problemen om te zetten naar oplossingen en is hij communicatief vaardig. Als Finance Professional zal hij snel zichtbaar zijn en met zijn frisse kijk van toegevoegde waarde zijn!
Alles is mogelijk, als je er maar voor gaat!

Arie Jan de Jong

Sr. Adviseur Sociaal Domein
Arie Jan is sinds 2012 betrokken bij Velten&DeWith. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende projecten succesvol opgepakt.
Arie Jan is betrouwbaar, een harde werker, zeer gemotiveerd en integer.
Met elkaar het doel halen, van toegevoegde waarde zijn!

Harold de With

Assistent Controller
Harold is sinds oktober 2018 werkzaam bij Velten&DeWith. Met zijn positief-kritische blik kijkt hij mee naar de bedrijfsprocessen binnen Velten&DeWith en draagt hij bij aan verbetering en optimalisatie van binnen uit naar buiten. Door zijn flexibele houding en zijn positieve insteek weet hij creatieve invalshoeken en optimalisaties te bedenken voor kleine en grote zaken, een stevige rots voor de organisatie.
Blijven ontwikkelen, blijven verbeteren, dat is mijn motivatie

Ons netwerk van kandidaten

Dankzij onze eigen mensen, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van financials, zijn wij instaat vrijwel alle tijdelijk financiële functies in te vullen met de juiste kandidaat.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare interim financials.