Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Maak kennis met ons team

Dianne Velten

Directeur / eigenaar
Dianne is nu ruim 12,5 jaar ondernemer in de bemiddeling van interim finance en control posities. Hiervoor is ze jarenlang werkzaam geweest bij de ING Bank op gebied van zakelijk financieren. Als bankier bleef er afstand naar de opdrachtgever, vandaar dat ze overgestapt is naar het bedrijfsleven waar ze 2 jaar later ondernemer werd in ‘interim land’.

Echt in gesprek zijn, van betekenis zijn, is wat haar drijft.
Het verschil maken!

Cor de With

Directeur / eigenaar
Ruim 15 jaar is Cor als ondernemer actief in de interim bemiddeling. Als financial heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse functies. Cor startte in een vaste dienstbetrekking en heeft later als interim finance professional bij diverse opdrachtgevers opdrachten uitgevoerd. Hierin ligt voor een groot deel zijn meerwaarde.
'Pas als je een opdracht inhoudelijk begrijpt, kun je voor een goede invulling zorgen!'
Heldere afspraken, korte communicatielijnen

Arjan Hendriksen

Business Manager
Arjan is na het afronden van zijn HEAO opleiding gestart in de personeelsbemiddeling. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in tijdelijke functies binnen finance & control. Hij krijgt veel energie door mensen en organisaties met elkaar te verbinden. Door tot de kern te komen en oprechte interesse te tonen is hij graag van betekenis.
Samen bereik je meer

Kaylee van Laarhoven

Junior Recruiter
Na de HBO studie Finance & Control aan Avans Hogeschool is Kaylee begonnen bij Velten&DeWith. Zij is sociaal, eerlijk en optimistisch. Zij hoopt met deze vaardigheden de juiste young professionals te vinden die passen bij de kernwaarden van Velten&DeWith.
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Mark Jansen

Finance Professional
Mark is zijn carrière gestart in de accountancy. In juni 2013 maakte hij de overstap naar Velten&DeWith, waar hij vervolgens werd gedetacheerd bij verschillende organisaties in profit en non-profit. Mark stelt zich dienstbaar op, denkt en beweegt mee. Hiermee creëert hij een vertrouwensband binnen het team en het maakt de weg vrij om bij (nieuwe) vraagstukken en werkzaamheden te worden betrokken. Met zijn sterke vakinhoudelijke kennis is hij een stevige pijler voor zijn naaste collega's.
Kwaliteit en betrokkenheid, mijn favoriete combinatie

Harm-Jan Tamminga

Finance Professional
Harm-Jan is na het afronden van zijn HBO International Business and Management aan de Hogeschool van Amsterdam aangesloten bij Velten&DeWith. Harm-Jan is gedreven, hard werkend en sociaal ingesteld. Hij werkt graag efficiënt, is analytisch en punctueel. Verder communiceert hij makkelijk, neemt hij graag het initiatief en is hij leergierig.
Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Joost Bouman

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Joost Bouman begonnen bij Velten&DeWith. Hij is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen. Binnen zijn opdrachten is hij graag van betekenis, doorgrondt hij snel de processen en verbetert hij waar mogelijk. Binnen het team brengt hij rust en maakt hij graag van een probleem een oplossing.
Stilstand is achteruitgang

Sjon Ringoot

Finance Professional
Na het behalen van zijn diploma Finance & Control aan de HAN is Sjon in dienst getreden bij Velten&DeWith als Finance Professional. Sjon is een harde werker die graag veel meters maakt en sociaal sterk is. Door het behalen van zijn Lean Grean Belt is hij in staat om bedrijven verder te helpen met het in kaart brengen en verbeteren van processen.
Hard werken is niet erg, maar doe het met plezier!

Guido Kapelle

Finance Professional
Guido is na het afronden van zijn opleiding Finance & Control aan Avans begonnen bij Velten&DeWith. Door zijn jarenlange ervaring binnen de retail is hij in staat goed te luisteren, de opdrachtgever centraal te stellen en snel verbinding te maken. Met zijn harde werken en enthousiasme is hij snel van toegevoegde waarde!
Samen stappen zetten naar ontwikkeling voor beide!

Henk-Peter Speksnijder

Finance Professional
Henk-Peter is na het afronden van zijn HBO Finance & Control aan de Hogeschool van Rotterdam aangesloten bij Velten&DeWith. Doordat hij opgegroeid is in een ondernemersgezin, heeft hij meegekregen hard te werken, problemen om te zetten naar oplossingen en is hij communicatief vaardig. Als Finance Professional zal hij snel zichtbaar zijn en met zijn frisse kijk van toegevoegde waarde zijn!
Alles is mogelijk, als je er maar voor gaat!

Marieke Luimes

Finance Professional
Marieke heeft haar studie HBO Bedrijfseconomie afgerond en is in dienst getreden bij Velten&DeWith. Ze ziet zichzelf in een afwisselende functie, deze afwisseling bestaat voor haar uit een combinatie van meewerken aan lopende zaken, maar ook aan het meedenken in projecten over een langere looptijd. Marieke is een betrouwbare en enthousiaste medewerker die de zaken secuur oppakt.
Van waarde willen zijn voor uw organisatie!

Rutger Bijleveld

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Rutger begonnen bij Velten&DeWith. Hij is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen. Binnen zijn opdrachten is hij dienstverlenend, oplossingsgericht en wil hij graag van betekenis zijn. In de samenwerking is hij een teamspeler, harde werker en streeft hij ernaar om iets blijvends achter te laten.
Samen, met de juiste kennis, van toegevoegde waarde zijn!

Ruben Overdevest

Finance Professional
Na het behalen van zijn HBO Finance & Control is Ruben gestart bij Velten&DeWith. Ruben is leergierig en hoopt door meerdere opdrachten uit te voeren het beste uit zichzelf te halen en te ontdekken waar zijn passie ligt. Binnen zijn opdrachten is hij dienstverlenend en oplossingsgericht. Ruben maakt makkelijk verbinding, is communicatief sterk en resultaatgericht.

Een organisatie vooruitbrengen, dat geeft mij energie

Leroy Meyners

Finance Professional
Na het afronden van zijn HBO Finance & Control is Leroy in dienst gekomen bij Velten&DeWith. Hij heeft gekozen voor de detachering om in verschillende keukens te kunnen kijken en zich zo verder te ontwikkelen. Tijdens zijn studie, stage en bijbanen heeft hij al mooie ervaringen opgedaan, waaronder het behalen van zijn Lean Green Belt. Met zijn kennis, frisse blik en gedreven houding gaat hij snel van toegevoegde waarde zijn!
Door mijn hulp de efficiency en kwaliteit verhogen

Harold de With

Assistent Controller
Harold is sinds oktober 2018 werkzaam bij Velten&DeWith. Met zijn positief-kritische blik kijkt hij mee naar de bedrijfsprocessen binnen Velten&DeWith en draagt hij bij aan verbetering en optimalisatie van binnen uit naar buiten. Door zijn flexibele houding en zijn positieve insteek weet hij creatieve invalshoeken en optimalisaties te bedenken voor kleine en grote zaken, een stevige rots voor de organisatie.
Blijven ontwikkelen, blijven verbeteren, dat is mijn motivatie

Arie Jan de Jong

Sr. Adviseur Sociaal Domein
Arie Jan is sinds 2012 betrokken bij Velten&DeWith. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende projecten succesvol opgepakt.
Arie Jan is betrouwbaar, een harde werker, zeer gemotiveerd en integer.
Met elkaar het doel halen, van toegevoegde waarde zijn!

Ons netwerk van kandidaten

Dankzij onze eigen mensen, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van financials, zijn wij instaat vrijwel alle tijdelijk financiële functies in te vullen met de juiste kandidaat.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare interim financials.