Mooi werk

In Finance

> Bekijk onze interim opdrachtenDe juiste

financial

> Ik zoek een interimmer

Maak kennis met ons team

Dianne Velten

Directeur / eigenaar
Dianne is nu bijna 12 jaar ondernemer in de bemiddeling van interim finance en control posities. Hiervoor is ze jarenlang werkzaam geweest bij de ING Bank op gebied van zakelijk financieren. Als bankier bleef er afstand naar de opdrachtgever, vandaar dat ze overgestapt is naar het bedrijfsleven waar ze 2 jaar later ondernemer werd in ‘interim land’. Echt in gesprek zijn, van betekenis zijn, is wat haar drijft.
Het verschil maken!

Cor de With

Directeur / eigenaar
Ruim 15 jaar is Cor als ondernemer actief in de interim bemiddeling. Als financial heeft hij ruime ervaring opgedaan in diverse functies. Cor startte in een vaste dienstbetrekking en heeft later als interim finance professional bij diverse opdrachtgevers opdrachten uitgevoerd. Hierin ligt voor een groot deel zijn meerwaarde. 'Pas als je een opdracht inhoudelijk begrijpt, kun je voor een goede invulling zorgen!'
Heldere afspraken, korte communicatielijnen

Jonathan Slob

Finance Professional
Jonathan is een hardwerkende, leergierige en enthousiaste HBO'er. Hij houdt van aanpakken en communiceert makkelijk. Begin 2016 is hij bij Velten&DeWith gestart. Voor Jonathan zijn eerlijkheid en oprechtheid erg belangrijk. Alleen dan kan het vertrouwen worden opgebouwd en kunnen de beste resultaten worden behaald.
Een organisatie vooruitbrengen, dat geeft mij energie

Mark Jansen

Finance Professional
Mark is zijn carrière gestart in de accountancy. In juni 2013 maakte hij de overstap naar Velten&DeWith, waar hij vervolgens werd gedetacheerd bij verschillende organisaties in profit en non-profit. Mark stelt zich dienstbaar op, denkt en beweegt mee. Hiermee creëert hij een vertrouwensband binnen het team en het maakt de weg vrij om bij (nieuwe) vraagstukken en werkzaamheden te worden betrokken. Met zijn sterke vakinhoudelijke kennis is hij een stevige pijler voor zijn naaste collega's.
Kwaliteit en betrokkenheid, mijn favoriete combinatie

Hugo Berends

Finance Professional
Hugo is, na afronding van zijn opleiding Bedrijfseconomie in 2012, aan de slag gegaan als financial, onder andere in de retail. Sinds februari 2017 is Hugo werkzaam bij Velten&DeWith en heeft hij verschillende interim opdrachten uitgevoerd in de profit en non-profit sector. Hugo is een gedreven en integer persoon die zijn werkzaamheden op vakkundige wijze uitvoert. Kwaliteit en functionaliteit vindt hij daarbij belangrijk en een gezonde dosis humor onmisbaar. Daarmee is hij inzetbaar in diverse omgevingen.
De ontbrekende schakel zijn

Harm-Jan Tamminga

Finance Professional
Harm-Jan heeft met groot enthousiasme een studie International Business and Management afgerond met daarbij een focus op Finance. Hij is vanaf de zomer van 2018 aan de slag bij Velten&DeWith. Harm-Jan houdt van gestructureerd werken en is gek op details, zo houdt hij ook het overzicht in projecten. Hij onderbouwt zijn werk met scherpe analyses. Door zijn nuchtere instelling gaat hij geen enkele uitdaging uit de weg.
Professionaliteit en efficiëntie, daar doen we het voor

Changita Prijor

Finance Professional
Changita werkt sinds 1 april 2019 bij Velten&DeWith als Finance professional. Haar professionele passie ligt bij het verbeteren van bedrijfsprocessen door middel van het optimaliseren van managementinformatie. Als persoon denkt ze graag in oplossingen in plaats van problemen en is ze graag betrokken bij mens en bedrijf. Nieuwsgierig geworden naar wat zij voor u/jou kan betekenen?
Niet denken in problemen maar in oplossingen

Harold de With

Assistent Controller
Harold is sinds oktober 2018 werkzaam bij Velten&DeWith. Met zijn positief-kritische blik kijkt hij mee naar de bedrijfsprocessen binnen Velten&DeWith en draagt hij bij aan verbetering en optimalisatie van binnen uit naar buiten. Door zijn flexibele houding en zijn positieve insteek weet hij creatieve invalshoeken en optimalisaties te bedenken voor kleine en grote zaken, een stevige rots voor de organisatie.
Blijven ontwikkelen, blijven verbeteren, dat is mijn motivatie

Mirjam Mulder

Marketing & Communicatie
Mirjam is sinds mei 2019 betrokken bij de organisatie en houdt zich o.a. bezig met de Look&Feel van Velten&DeWith. Steekwoorden voor haar zijn: daadkrachtig, energiek, doelgericht met oog voor detail en nuance. Met haar teamspirit en samenbindende kracht/energie weet zij zaken en mensen te verbinden.
Samen is altijd krachtiger dan alleen!

Ons netwerk van kandidaten

Dankzij onze eigen mensen, gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van financials, zijn wij instaat vrijwel alle tijdelijk financiële functies in te vullen met de juiste kandidaat.
Klik hier voor een overzicht van de beschikbare interim financials.