Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn middelgrote en grote organisaties die door een sterke groei of een tijdelijke uitval of het ontbreken van de juiste expertise een tekort in hun bezetting ondervinden. Ze vertrouwen op ons om ze daarmee te helpen. Voor sommige opdrachtgevers doen we dit al langer dan vijf jaar. Wij vinden het contact met hen erg belangrijk en vaak is een half woord daarom al voldoende.

Wij zijn in verschillende sectoren actief en hebben diverse opdrachtgevers in zowel Profit als Non-profit. Sectoren waar wij regelmatig interim financials werkzaam hebben:

Non-profit

  • Gemeenten
  • Stichtingen / NGO's
  • Zorg
  • Woningcorporaties

Profit

  • Productie
  • Handel en industrie
  • Retail

Cases

Velten&DeWith helpt u graag bij het vinden van de juiste Finance Professional. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om nagenoeg elke financiële en control-opdracht in te vullen. Enkele voorbeelden waar wij onze opdrachtgevers bij hebben geholpen:

Jaarrekening trajecten

Ieder jaar ondersteunen wij diverse organisaties bij de coördinatie en/of het maken van de jaarrekening. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij over verschillende expertises beschikken.

Dit jaar hebben we bijvoorbeeld bij een NGO een jaarrekening-opdracht uitgevoerd met specifieke kennis van RJ640 en RJ650. Voor een middelgrote gemeente hebben we een Coördinator ingezet om het jaarrekening proces te begeleiden en de opgeleverde stukken te reviewen.

Financiële afdeling opzetten

Voor een gemeente heeft Velten&DeWith een team van interimmers geleverd om de zorg-administratie op te zetten en in control te brengen. Een gigantische klus, inmiddels lopen de processen steeds beter en worden de interimmers vervangen door vaste medewerkers die de afdeling verder gaan beheren.

In control

Eén van onze eigen medewerkers is aan de slag als interim Finance Manager voor een internationaal handelsbedrijf. Hij is eindverantwoordelijk voor de Finance en ICT. Door zijn ruime ervaring en persoonlijke competenties levert hij een belangrijke bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf.

Tijdelijke inzet van een Financieel medewerker in verband met achterstanden

Een organisatie in de retail heeft op de financiële afdeling tijdelijke ondersteuning nodig voor het wegwerken van achterstanden, daarnaast ligt er veel ‘uitzoekwerk’. Een van onze eigen medewerkers, een slimme HBO’er, is nu een aantal maanden daar aan het werk. Inmiddels zijn de werkvoorraden goed onder controle en loopt de verwerking beter.

Overbrugging wegens vertrek van vaste medewerker

Bij een innovatieve ICT dienstverlener hebben we een Manager Finance a.i. bemiddeld. Deze functie is ontstaan door het vertrek van de vaste medewerker. De huidige interimmer vervult nu de management functie en is nauw betrokken bij de implementatie van een nieuw ERP systeem.  Het doel is om over een aantal maanden de functie weer met een vaste Finance Manager in te vullen.

Wilt u weten hoe we úw team kunnen ondersteunen?