MGGA, Expert in onderscheidend vermogen

26 okt 2017

Medewerkers zijn cruciaal voor het onderscheidend vermogen van een organisatie. Medewerkers die bevlogen en betrokken zijn met hun werk zijn gelukkiger, presteren beter en verzuimen minder. Daar profiteert iedereen van. Het echte onderscheidende vermogen van bedrijven zit in de manier waarop ze hun medewerkers bevlogen weten te houden voor hun werk.

MGGA helpt bedrijven om hun onderscheidende waarde te vinden en te tonen. Dat doen ze door in de huid van de klant te kruipen. De opgedane inzichten zijn het vertrekpunt van hun confronterende consultancy. Geen onderwerp is taboe, want verandering begint bij zelfkennis en dat vraagt om een eerlijk gesprek.

Werken met plezier! Dat is wat Joost Smaardijk, oprichter van MGGA, iedereen gunt. Niet alleen voor mensen persoonlijk, maar ook voor bedrijven en organisaties. Want mensen die met plezier werken, presteren beter.

Een van de diensten die MGGA (gratis) aanbiedt is een quick scan. Hiermee krijgt u snel en eenvoudig inzicht in het onderscheidend vermogen van uw organisatie. Via deze link kunt u de Quick Scan invullen.

Wilt u ook werk maken van het onderscheidend vermogen van uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking!

MGGA: ONDERSCHEIDEND VERMOGEN IS DE SLEUTEL TOT SUCCES

Joost Smaardijk
www.mgga.nl
joost.smaardijk@mgga.nl
06 – 50.51.30.59