Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Leergang Finance Professional in Business

Download: Brochure Leergang Finance Professional in Business

In control: wat is dat, wanneer ben je dat en wat heb je daarvoor nodig? Wat zijn relevante skills voor de finance professional van 2018? Wanneer is ons eigen huis en team op orde? En…hoe bouw ik nu zelf verder?

Houd jij je bezig met en/of ben je werkzaam binnen het vakgebied Finance, dan hebben we iets interessants. Dit najaar organiseren wij in samenwerking met IJsselvliet – in navolging van de eerdere succesvolle edities – opnieuw de leergang ‘Finance Professional in Business’ voor onze relaties. Een mooi inhoudelijk programma waarin verdieping en verbreding, leren en ervaren centraal staan.

Wat en wanneer?
• Het gaat om 4 bijeenkomsten van één dag (2 dagdelen).
• Er is plaats voor maximaal 18 deelnemers.
• Deelname geeft recht op 36 PE-punten.
• De bijeenkomsten vinden plaats in (de directe omgeving van) Zwolle.
• Trainers zijn Bert Gadellaa RA en drs. Hidde van der Wal.
• Wij verzorgen de hele leergang overigens desgewenst ook in-house.
• Deelname aan de volledige leergang geeft recht op 36 PE-punten.

Nieuwsgierig naar een indruk van het volledige programma? Graag verwijzen wij je naar de brochure in de bijlage. Heb je liever persoonlijk contact, stuur dan jouw bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Reserveer de data alvast in je agenda en meld je snel aan: 20/9 (dag I), 17/10 (dag II), 8/11 (dag III), 28-11 (dag IV).

Kosten en locatie
De kosten voor deze leergang en opleiding bedragen € 2.450 exclusief BTW en inclusief lesmateriaal, lunch, drankjes en dergelijke. In principe vindt de training plaats op het kantoor van IJsselvliet in Zwolle. Dit kan afhankelijk van de deelnemers in overleg worden aangepast naar een meer centraal gelegen locatie in de omgeving van Utrecht/Amersfoort.