Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Een van onze finance professionals in de schijnwerpers: Hugo

6 jun 2018

Je groeide op in een groot gezin, hoe heeft dit je gevormd als persoon?
In een groot gezin is alles wat hectischer dan in een gemiddeld gezin. Flexibiliteit is er dus al met de paplepel in gegoten en daar ondervind ik nu nog steeds de voordelen van.

Hoe kwam je bij Velten&DeWith terecht?
Al snel nadat ik me had ingeschreven op een van de vacturebanken werd ik gebeld door Cor de With. En dat klikte meteen goed. Het persoonlijke van de organisatie sprak mij erg aan.

Waarom koos je ervoor om als interimmer aan de slag te gaan?
Toen ik weg ging bij mijn vorige werkgever wist ik niet goed wat voor bedrijf en welke functie het beste bij mij zou passen. Het leek mij daarom een goed idee om via detachering bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken en zo verschillende ervaringen op te doen.

Hoe kijk je terug op de eerste 1,5 jaar?
De laatste 1,5 jaar heb ik me heel snel kunnen ontwikkelen. Momenteel ben ik met mijn derde opdracht bezig en heb ik bij verschillende opdrachtgevers mooie opdrachten ingevuld. Vooral de diversiteit aan werkzaamheden spreekt me aan.

Hoe ziet een topdag er voor jou uit?
Als ik meters heb kunnen maken, dan kijk ik met plezier terug op zo’n dag. Het gevoel dat je iets afrond is altijd lekker. Daarnaast houd ik er van om gegevens te verzamelen en analyses te maken, die worden gebruikt voor beleidsvorming en waarmee ik waarde kan toevoegen voor de organisatie.

Je volgt de HOFAM opleiding, hoe combineer je dit met je werk?
Het vereist wat discipline om de lessen voor te bereiden en de opdrachten te maken, maar het valt mij tot dusver best mee. Daarnaast maken de discussies met medestudenten over praktijksituaties de lessen heel interessant.

Waar sta jezelf over 5 jaar? – wat is jouw droomopdracht?
Over 5 jaar verwacht ik een volwaardige Financial Controller te zijn. Een opdracht in die richting zal daarom goed passen.

Wat doe je naast je studie nog meer in het weekend?
Motorrijden doe ik graag. Als de zon maar iets schijnt, zit ik al op de motor te genieten van de mooie weggetjes die Nederland te bieden heeft. En heel af en toe naar het buitenland. Daarnaast houd ik er van om spelletjes toe doen of een drankje op het terras met vrienden en familie.