Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Mag ik me even voorstellen?

11 okt 2017

Met een warm onthaal inclusief bloemen en gebak werd ik maandag 2 oktober ontvangen door Cor en Dianne op ons kantoor in Papendorp. Het begin van een nieuwe fase in mijn carrière. Best even wennen hoor, maar ik heb er ontzettend veel zin in. Ik stel me nu alvast even voor en hoop dat we elkaar snel persoonlijk ontmoeten.

Sjoerd van der Klei in één woord?

Gezellig!

Een woord dat niet te vertalen is in het Engels, maar zo zouden vrienden, in Nederland tenminste, mij wel omschrijven. Samen met mijn vrouw Christine, zonen Gerry en Jeroen en onze bordercollie wonen we in het pittoreske Nieuwkoop, vlakbij Alphen aan de Rijn. Ik groeide op in Noord Limburg, waar onze familie een supermarkt runde. Vrij snel na mijn studie HEAO in Utrecht, ben ik verhuisd naar Engeland, waar ik 7 jaar heb gewoond. Ondertussen wonen we alweer bijna 12 jaar in Nederland. In mijn vrije tijd vind je me in de kerk, op de fiets of tennisbaan of met vrienden rond de barbecue. Volgende maand vier ik mijn 44e verjaardag, natuurlijk met Limburgse vlaai, ‘a cup of tea’, ‘a pint’ en veel gezelligheid!

En zakelijk?

Ben ik ook gezellig, maar vooral gedreven! Gedurende mijn carrière was analyse, marketing en communicatie de rode draad, met de klant of consument als belangrijkste uitgangspunt. Zowel vanuit een zelfstandige positie als in vaste dienst heb ik gewerkt aan mooie projecten voor handelsbedrijven en retailers in de bloemen, planten en voedingsbranche. Het leukste in al deze projecten vond ik altijd het contact met veel verschillende mensen. Hoe gaaf is het dat ik me daar nu elke dag mee bezig mag gaan houden.

Waarom de overstap naar Velten & De With?

De match is niet logisch op basis van kennis en ervaring en juist heel logisch als het DNA en de waarden de belangrijkste uitgangspunten zijn. Cor en Dianne zochten iemand die bij het DNA van Velten & De With paste. Ik zocht een bedrijf met waarden, die verder gaan dan het behalen van mooie financiële resultaten. Bij Velten & De With vind ik een omgeving waar ik met mijn passie voor het verbinden van mensen kan helpen bouwen aan een mooi bedrijf.

Een keer een kop koffie drinken om persoonlijk kennis te maken? Ik ben te bereiken op het nummer 06-28343207 of via e-mailadres svanderklei@velten-dewith.nl