Velten&DeWith is NEN 4400-1 gecertificeerd en beschikt over het SNA keurmerk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ondernemen met respect voor milieu en maatschappij is voor ons belangrijk, we dragen graag ons steentje bij aan een betere wereld! Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten die onze activiteiten hebben op de mens, milieu en bedrijfsvoering. De focus van ons werk ligt op de mens, zowel onze medewerkers, de zzp’er als opdrachtgever. Het zorgen van een goede en veilige werkomgeving en het geven van oprechte aandacht staat voor ons centraal.

Ieder jaar ondersteunen we een aantal goede doelenorganisaties met een financiële bijdrage. Daarnaast laten we graag een aantal voorbeelden zien van concrete acties:

Trees For All

Om onze kernwaarde ‘van betekenis’ ook bij opdrachten tot uiting te laten komen, vinden we het belangrijk en mooi om voor ieder project een boom of bomen te laten planten. Op deze manier kunnen we de zzp’er, opdrachtgever en collega’s laten zien hoeveel impact een opdracht heeft. 

Sinds begin 2024 werken wij samen met Trees for All. Door deze samenwerking zal er per 250 uur dat een collega of zzp’er voor een opdrachtgever aan het werk is, een boom geplant worden. De helft van de bomen zal geplant worden in Nederland, de andere helft in een ander land waar dat nodig is.

Velten & De With Beweegt

Tijdens de Coronatijd is deze actie ontstaan, met een groep mensen stappen zetten voor een goed doel. Met een kleine 100 mensen, verbonden in een app waarbij de stappen dagelijks zichtbaar worden, lopen we ieder jaar voor een goed doel. Geweldig om op afstand verbonden te zijn, om samen voor een goed doel te lopen. In de afgelopen jaren hebben we hiermee de volgende doelen ondersteund:

  • Het Vergeten Kind
  • Stichting ZOA
  • Spieren voor Spieren
  • Stichting Ambulancewens

Kerstkaarten

Velten&DeWith is van het persoonlijk contact, van het sturen van kaarten. Ieder jaar gaan begin december veel kerstkaarten de deur uit tezamen met een Velten&DeWith-jaarkalender (met weeknummers!). Voor iedere kerstkaart die we sturen, gaat een klein bedrag naar een goed doel, vermeld op de achterkant van de kerstkaart. 

We hebben in de afgelopen jaren hiermee bijvoorbeeld Stichting Vlinderkind en Stichting Spieren voor Spieren gesteund.

We vinden het belangrijk op onze manier een sociale invulling te geven aan onze manier van ondernemen, zo maken we samen de wereld een beetje mooier!

Handen uit de mouwen

Ruim 10 jaar steken we jaarlijks 1 of 2 keer samen met een groep mensen (zowel medewerkers van Velten&DeWith als zzp’ers als mensen uit ons netwerk) letterlijk de handen uit de mouwen voor mensen die het niet kunnen en/of het minder hebben.

Belangeloos anderen een dag helpen met een geweldig resultaat, op deze manier geven we vorm aan onze kernwaarde ‘Van Betekenis’.

September 2023: Stichting Amerpoort

Verschillende werkzaamheden in de tuin verricht.

Mei 2023: Stichting Timon

In korte tijd diverse ruimtes een mooie kleur mogen geven.

2022: Stichting Boogh

Diverse werkzaamheden in de tuin verricht.

2019: Stichting Philadelphia

Mooi om zo van betekenis te kunnen zijn.

2018: Rode Kruis - Utrecht

Schilderen diverse ruimtes

2017: Timon (jeugdzorg) - Zeist

Opknappen/schilderen woonruimtes

2016: Philadelphia (helpt mensen met een verstandelijke beperking) - Doorn

Opknappen/schilderen ruimtes

2015: Bartimeus (zorg blinde/slechteziende mensen) - Doorn

Opknappen binnenplaats en diverse schilderklussen

2014: Gemiva (zorg voor mensen met handicap/chronische ziekte) -N’kerk a/d IJssel

Werkzaamheden kinderboerderij

2013: Philadelphia (helpt mensen met een verstandelijke beperking) - Werkhoven

Schilderen woonruimtes

2012: Philadelphia (helpt mensen met een verstandelijke beperking) - Doorn

Opknappen tuin

Op de hoogte blijven van wat wij doen?

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief